Et brændende ønske om egen virksomhed fik Katrine Leisby Hammerlund til at lægge reklamelivet bag sig og kaste sig ud i livet som iværksætter.

Efter 15 år i reklamebranchen blev ønsket om en selvstændig karriere for stort til at kunne negligeres. Det fik Katrine Leisby Hammerlund til at tage det store spring og kaste sig ud i livet som iværksætter.

”Mit hjerte bankede for et selvstændigt projekt, og for mig var det alfa og omega, at jeg kunne beskæftige mig med noget, jeg brænder for samtidig med, at jeg kan være en nærværende mor for mine børn,” siger hun.

Et hektisk job som leder i reklamebranchen matchede ikke med livet som mor til to små børn. Det dannede grobund for hendes valg om at sige sit job op og gå iværksættervejen for to år siden.

At turde tage springet
I dag driver Kathrine Hammerlund Danmarks eneste dealsite til børnefamilier på hjemmesiden: http://myfirstdeal.dk/.

”At tage springet og sige sit trygge job op og bare krydse fingrer for at det nok skal gå var enormt grænseoverskridende. Men min mavefornemmelse sagde, at det var det rigtige.”

På grund af en ændring i ejerforholdene valgte Kathrine Hammerlund valgte i oktober 2014 at omlægge sin virksomhedsform til et IVS-selskab hos IVSstiftelse.dk.

”Jeg valgte at stifte et IVS, da det passede til mig set-up, og det var en positiv oplevelse, da jeg oplevede en tryghed ved oprettelsen, og så gik det stærkt. Det gjorde, at jeg kunne komme i gang med at føre min drøm ud i livet,” fortæller hun.