Iværksættere skal turde satse på international succes fra begyndelsen, råder Anette Nørgaard, der var juryformand ved iværksætterkonkurrence, Guldæg.

Forsigtigheden skal lægges på hylden. Man skal satse stort, og man skal satse på international succes fra start, når man går iværksætter-vejen.

Det opfordrer Anette Nørgaard til i en artikel i Berlingske. Annette Nørgaard er tidligere iværksætter og har etableret en række forretninger. Hun agerede som juryformand ved dette års internationale iværksætterkonkurrencen, Guldæg, der blev afholdt 24. september.

I artiklen uddyber hun vigtigheden af at turde satse stort.

”Vi har det meget med sikkerhedsnet her i Danmark og bruger tid på at justere småting. Mens vi gør det, bliver vi overhalet,« forklarer hun.

Gennem sit arbejde som rådgiver for iværksættere har hun da set mange tilfælde af danske virksomheder, der bliver overhandlet indenom, da de ikke tænker stort nok fra begyndelsen.

”Iværksættere skal ikke være bange for at slå et stort brød op og anerkende den værdi, der ligger i at bringe et produkt eller en service til markedet hurtigt,” siger hun.

 

Kilde: business.dk