Ivsstiftelse.dk

Vores vision er at gøre det nemt for dig at starte ny virksomhed. Hos Ivsstiftelse.dk behandler vi din ordre med det samme, hvilket betyder, at vi kan levere dit nye iværksætterselskab med CVR-nummer inden for ganske kort tid. Dit selskab vil være klar til drift blot 48 timer efter, at vi har modtaget din bestilling, og du har underskrevet dokumenterne med Nem-ID.

Vi kan ligeledes yde assistance med momsregistrering, a-skat samt importregistrering.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en email eller ringe på tlf.: +45 70 20 32 30.

Mød vores team

Jonas Vendike ivsstiftelse.dk

Jonas Vendike
Direktør og Driftansvarlig
70 20 32 30

 

Jonas Vendike er medstifter og direktør for Ivsstiftelse.dk og er ansvarlig for den daglige drift. Sideløbende studerer han på Copenhagen Business School, hvor han er i gang med sin kandidatgrad i finansiering og investering. Jonas har gennem flere år haft stor interesse for iværksætteri og befinder sig dagligt i miljøet.

 

 

 

 

Jakob Dalhoff

Jakob Dalhoff
Cand. merc.
Finansiering og Regnskab
70 20 32 30

Jakob Dalhoff startede Ivsstiftelse.dk i 2014 med det formål at hjælpe unge iværksættere i gang. Jakob ved nemlig alt om, hvad det vil sige at være iværksætter.

Allerede som 14-årig startede han sin karriere som forretningsmand, da han brugte sin børneopsparing til at spekulere i værdipapirer. Han studerede sidenhen Erhvervsøkonomi på CBS og uddannede sig sideløbende til ejendomsmægler.

Hans iværksætter-drive har gennem tiden resulteret i stiftelsen af flere succesfulde virksomheder, herunder DN Erhverv, Book en Stjerne ApS, den internationale platform MatchOffice samt Lokalebasen.dk. Til daglig fungerer Jakob som Administrerende Direktør for Lokalebasen.dk. Læs mere om Jakob Dalohff.

 

 

Revisor

Tina Jonasen
Registreret revisor m/dep.best.
50 24 40 44

 

Tina Jonasen er Registreret revisor m/dep.best. – cand.merc.aud. i revision og skat samt stifter af dinonlinerevisor.dk. Hun er tilknyttet Ivsstiftelse.dk og ser frem til at hjælpe dig med alt fra alt fra bogføring, over skattemæssig- & økonomisk rådgivning, til det endelige årsregnskab & selvangivelse!

 

 

 

 

 

Anne-Kathrine Utzon PR- og kommunikationsansvarlig 39 45 85 78

Anne-Kathrine Utzon
PR- og kommunikationsansvarlig
70 20 32 30

 

Anne-Kathrine Utzon studerer strategisk kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Sideløbende arbejder hun som kommunikationsansvarlig hos Ivsstiftelse.dk samt Lokalebasen.dk og MatchOffice, hvor hun står for diverse kommunikative indsatser.