Vil du springe ventetiden over og komme i gang som iværksætter med det samme?

It-problemer har det sidste halve år forårsaget lange ventetider ved oprettelse af et iværksætterselskab. Ved oprettelse af et ApS eller A/S kan du blive registreret inden for få timer, mens du kan risikere at vente op mod to måneder, når du stifter et IVS.

Erhvervs- og vækstminister, Henrik Sass Larsen, svarer følgende på innovationsordfører Jakob Engel-Schmidts § 20-spørgsmål om hvorvidt, ventetiden er retfærdig.

»Vi kunne have ventet med at lade lovændringen træde i kraft, indtil der var mulighed for at oprette et iværksætterselskab digitalt, men for regeringen var det vigtigt – så hurtigt som muligt – at give de danske iværksættere mulighed for at oprette denne nye type selskaber, uanset at dette i en overgangsfase betyder, at oprettelsen kun kan ske ved brug af papirblanketter,«

Vil du springe ventetiden over?
Kan du ikke vente med at udleve din iværksætterdrøm? Så kan du her på siden oprette dit IVS-selskab nemt og hurtigt. Du kan bestille dit selskab online mellem klokken 8.00 -16.00, og du vil modtage dit nye selskab med CVR nummer senest to timer efter. Du har mulighed for at underskrive med Nem-ID, så du slipper for ulejligheden med dokumenthåndtering, og vi sikrer en sikker betaling med PayPal eller via din bank.